Veronica Dirksen

De website van Veronica Dirksen
De website van Veronica Dirksen

Uiterlijk

Veronica Dirksen wilde de kleuren rood en blauw laten terugkomen: blauw als symbool voor kalmte, afstand en mediation, en rood als symbool voor betrokkenheid en persoonlijke inzet. We hebben daarom twee verschillende thema’s gemaakt: blauw voor pagina’s waarin mediation en afstand belangrijker is, en rood voor pagina’s waarin persoonlijke betrokkenheid meer naar voren komt.

Veronica had een afbeelding van Semp├ę die ze graag wilde gebruiken (waarin twee mensenmassa’s elkaar bestormen met een bord “Love” opgeheven); dat hebben we als achtergrond gebruikt. De pagina’s contrasteren daarmee: ze zijn helder en transparant.

Functionaliteit

De functionaliteit is simpel: een aantal vaste pagina’s, een blog, en een contactformulier. Dit is de basisfunctionaliteit die op elke site gebruikt kan worden.

Structuur

De structuur van deze site zal in veel situaties bruikbaar zijn: een aantal pagina’s over de inhoud van het werk, een pagina die iets laat zien wie Veronica Dirksen is, een contactpagina en een blog.

Continuïteit

Veronica hoeft niets te doen aan de statische pagina’s (maar is zelf in staat teksten aan te passen), en kan zelf blogberichten toevoegen. Ze is dus self-supporting.